Savisaar, palka parem autojuht!

Kristina Traks 22. november 2007, 00:00

Mul on piinlik Tallinna linnapea Edgar Savisaare pärast. Nimelt roolivat tema autot juht, kes rullnokliku parkimisstiiliga linnapeale häbi teeb. Viimati parkis ta Saaremaal parklas neli autot kinni, varem on Savisaare autot nähtud parkimas ka keset ristmikku. Arva või, et Savisaare autojuhil on ostetud juhiload. Igal juhul soovitan Savisaarel ruttu leida oskajam autojuht: kui tema autojuht parkidagi ei suuda, siis mine tea - võib-olla ei tunnegi ta ühtegi liiklusmärki ega -eeskirja ning linnapea elugi võib liikluskeerises lausa ohus olla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing