Üks küsimus: Kui palju maksab Teie ettevõtte jõulupidu?

ÄP 22. november 2007, 00:00

Anu Press, Tallinna Kaubamaja personalidirektor
Jõulupidudeks kulub rohkem kui 178 000 krooni, lisaks raha müügivõistluste tulemustest. Meil kogu ettevõtte jõulupeo traditsiooni pole, oleme aga eraldanud raha osakondadele, et nad saaksid isekeskis jõulupidu pidada. Ettevõte annab iga inimese kohta 200 krooni baasraha ning kampaaniatest teenitud summad.

Indrek Stahl, Bastioni juht ja omanik
Meil on pikad traditsioonid ja tänavu läheb nii 700-800 krooni per nägu. Töötajaid on meil praegu juba saja kanti. Bastion püüab kaks korda aastas oma töötajatele rõõmu valmistada. Üks õmblejate iga-aastastest suursündmustest on jõulupidu koos kingituste ning jõuluvanaga, millele lisandub kuni aastavahetuseni kestev jõulupuhkus. Teine traditsioon on tähistada ühisgrillimisega Bastioni sünnipäeva ja jaanipäeva.

Ivo Saarma, erameditsiinikeskuse Fertilitas üks omanik
Meil on jõulupidu aasta uhkeim üritus ja sel aastal kulutame sinna 100 000 krooni, ilma erisoodustusmaksuta. Igal aastal on see summa suurem, kuna töötajaid tuleb juurde. Praegu oleks kutsuda juba 150 inimest, kuid kohale tuleb ilmselt sada. Pidu toimub Viimsis Ecolandi hotellis, oleme püüdnud neid kohti vahetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing