Kuuski raisata ei tohiks

Sten-Aleks Pihlak 28. november 2007, 00:00

Mingi vastutustunne võiks inimestel ikka olla. Lausa hale oli vaadata eile jõulukuuske Tallinnas Sikupilli kaubanduskeskuse parklas - vihmast märg roots heidetud keset automerd, peale visatud poolest kuusest pihta hakkavad lambid ja needki ainult jõulupuu sõiduteepoolsel küljel. Olgu see siis kulude kokkuhoid või omamoodi ilumeel, aga kui kuusega midagi peale ei suudeta hakata, siis miks seda üldse metsast ära tuua. Kui juba minnakse metsa kirvega vehkima, siis tehtagu ka korralik jõulupuu - niisama pole mõtet ühtegi täies elujõus puud raisata!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing