29. november 2007 kell 22:00

Tempo tiim

Ootasin kannatamatult, mida mr Stuart "Madonna viimase CD produtsent" Price Seali ja "Systemiga" saavutab.

Trevor Horni periood oli muljetavaldav, kuid peale karjääri kokkuvõtvat kogumikku oli uus lähenemine puhtalt soovituslik.

Viieminutist "Kiss From A Rose'i" tööajal küll täies pikkuses kuulata ei jõuaks.

Briti albumite Top40st kadus album juba teisel müüginädalal, aga esimesele MTVga üles kasvanud põlvkonnale Eestis ei tohiks see probleem olla. Seal on täpselt sama hea nagu ikka ja klubisaundid täiendavad vaid laule, mis funktsioneeriks ka akustilistena. Tihke ning kompaktne tervik, vastates kiire aja vajadustele, kiirmoest soliidsele distantsile jäädes. Warneri inimesed palusid Sealist mitte kirjutada, kui mulle ei meeldi. Vaimustusest särisemata soovitan soojalt ja mitte ainult Seali 90ndate kuulajatele.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum