Endine Marhaba juht andis väärt tunnistusi

Katre Pilvinski 05. detsember 2007, 00:00

Eelmise aasta novembris nõudis Marhaba endiselt juhilt 3 591 886,60 krooni kahjutasu. Selle aasta novembri alguses jõudsid pooled kompromissini, et nõude summat vähendatakse 300 000 kroonini. "Kompromissi sisu võimaldas nii palju vastu tulla," kommenteeris praegune Marhaba tegevjuht Terje Okk kohtulahendit.

"Summa, milles Rääbisele vastu tuldi, oli nii suur, sest tema ülestunnistused olid väga väärtuslikud," rääkis Okk. "See oli väga magus pala, need ülestunnitused kuuluvad filmi kategooriasse," lisas ta.

Pooled on omavahel kokku leppinud, et kohtulahendi sisu ei avaldata enne kahe kuu möödumist lõpplahendi väljakuulutamisest.

"Lahendi sisu avalikustamata jätmise initsiatiiv tuli Rääbiselt," märkis Okk.

Rääbis ütles, et Marhaba nõudis temalt eri põhjendustega kohtu kaudu 3,6 miljonit krooni. "Koostöös minu esindaja advokaat Kaupo Lepasepaga Soraineni advokaadibüroost saime kokkuleppele, et hüvitan Marhabale advokaadikulud ligi 300 000 krooni," rääkis Rääbis. "Marhaba võttis hagi tagasi, kohtumäärus menetluse lõpetamise kohta jõustus novembri alguses," lisas ta.

Marhaba hinnangul maksis Rääbis Sharm Voyagesi kaudu lennukompaniile topelt lennujaamamakse ning võttis lepinguga muid põhjendamatuid rahalisi lisakohustusi.

Epp Rääbis töötab praegu uues reisibüroos Robinson Reisid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing