ÄP fototoimetus • 4. detsember 2007 kell 22:00

Uudised

Mis aitaks paremini kaamosest tulevat masendust leevendada kui üks korralik ostutuur? Vaadates pakutavat uute brändide valikut Rotermannis, ei teeks ilmselt paha suurendada krediitkaardi limiiti: GANT, Guess, Lacoste, Matinique. Rotermanni kaubamaja esimene järk ning renoveeritud Kruubiveski koondavad ühe katuse alla kokku 19 uut kauplust. Aksessuaarina võib tuurile kaasa haarata mõnusa smuuti Austraalia päritolu mahlabaarist Boost. Parkimismuret pole, auto saab jätta maa-alusesse parklasse, kust viib lift otse kaubamajja. Kindlasti tasub Rotermanni uudistama minna ka juba ainuüksi selle arhitektuuri pärast.

Tallinnas Estonia puiesteel avas uksed uus pesupood Bravuur, mis pakub peale naistepesu ja rannarõivaste ka ehteid, kelli ja kosmeetikat nii meestele kui ka naistele. Luna kaubamärk on loodud kaunistama daami buduaari, sobivaid suurusi leidub ka hästivarustatud naistele. Lovey oma julgete ja erksate värvidega sobib noortele ja nooruslikele naistele.

Lisaks Zoppini ehted ja aksessuaarid ning Elite Fashioni kellad.

Tallinna lähistel avas uksed Üksik Rüütel. Tegemist on Kurna mõisa aidast restaureeritud hubase vana eesti stiilis söögi- ja ajaveetmispaigaga. Röövlikoopas ja kaminaga Rüütlisaalis saab nautida eestipäraseid rahvustoite, Kalapalees kalaroogi. Kohviorg pakub mitut sorti kvaliteetkohvi ja kohvikõrvast. Soojemate ilmadega saab lasta endale mõisa tiikidest kala püüda. Talvel aga saab samadel tiikidel uisutada.

Novembri algul avas juudi sünagoogi ruumes Karu tänaval uksed koššertoite pakkuv juudi restoran Moses. Menüüs on juudi ja iisraeli toidud. Juudi köök kujutab endast juudi kommetega kohandatud Euroopa toite, Iisraeli köök seevastu on tunduvalt vürtsikam. Hinnad on pealinna mõistes taskukohased, pearoad maksavad 140-165 kr.

Jõulugospeli möllu seest võib leida ka tõeliselt heatasemelist muusikat. Eestisse tuleb jälle maailma üks tuntumaid vokaalgruppe The Hilliard Ensemble. Kes veel piletit tahab saada, peab ilmselt kiirustama. Kes ees, see mees, hõrk ja kvaliteetne kõrvahellitus on igal juhul garanteeritud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum