Iga poe jaoks leiab ostja

ÄP 06. detsember 2007, 00:00

Prisma Peremarketi tegevjuhi Janne Lihavaineni sõnul peavad keldripoed oma uksed kinni panema ning teed tegema suurematele kettidele. 72 protsenti turust kontrollivad viis suuremat ketti: ETK, Rimi, Selver, Prisma ja Maxima.

Ent - keldripoodide ja turgude kadumisest räägiti ka siis, kui esimesed ketid alles siinmail kanda kinnitasid. Aga pole nad kuhugi kadunud ka nüüd. Rääkides Tallinnast, pole isegi alkoholimüügi keeld kella kaheksast õhtul viinud väikepoodide sulgemiseni. Ja turudki tegutsevad edasi. Ostjal pole mitmekesisuse vastu küll midagi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing