ÄP fototoimetus • 9. detsember 2007 kell 22:00

Küsitlus

Mari Uin

Olen müünud oma korterit alles novembri lõpust alates ning hinda selle lühikese perioodi jooksul pole küll veel langetanud. Kui mulle tehtaks 10% madalama hinnaga konkreetne pakkumine, siis sellega kindlasti ei saaks nõus olla. Midagi pole teha, korteri hind lihtsalt ei võimalda seda. Sellisel juhul müüksime kahjumiga.

Seni pole korteri vastu suurt huvi tuntud. Peamiselt on ühendust võtnud maaklerid.

Mario Rink

Korter on müügis olnud juba umbes viis kuud. Hinda olen langetanud selle aja sees kusagil 10%. Omakorda 10% madalama pakkumisega enam aga siiski nõus ei oleks, kuna korter asub niivõrd heas piirkonnas. Olen täheldanud, et ostuhuvi on just viimase kuu jooksul tunduvalt suurenenud, praegu on korteri vastu huvi üles näidanud paar inimest nädalas.

Priit Noogen

Korteri müügikuulutus on üleval olnud 20. novembrist saati.

Esialgset müügihinda korrigeerisime just hiljuti ja olulisel määral hinna langetamise ruumi enam ei näe. Samas kaalume kõiki konkreetseid pakkumisi.

Huvi kuulutuse vastu on seni olnud üsna suur. Kohapeale vaatama ei ole küll veel jõutud, aga arvestades müügiperioodi pikkust ja saabuvat verivorsti-aega, ei näe ka erilist põhjust muretsemiseks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum