Venemaal on müüdud veerand miljonit Nissanit

ÄP 21. detsember 2007, 00:00

Nissani esindaja Venemaal teatas kahest märkimisväärsest müügisaavutusest: sellel aastal on seal müüdud juba 100 000 uut autot ning 2004. aasta jaanuaris Venemaal tegevust alustanud Nissan on sellest ajast peale müünud 250 000 sõidukit.

Müüginäitajad tõusevad stabiilselt ning viimase kolme aasta vältel on müük iga aastaga kahekordistunud. Tänavu on eriti populaarne olnud Nissan Tiida. Läinud aastal aga osteti kõige rohkem Nissan Note'i mudelit.

Nissan on Venemaal keskendunud edasimüügivõrgu laiendamisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing