Sõõrumaa: naudin noori tarku mehi, kes minu eest töö ära teevad

02. jaanuar 2008, 10:31

Ärimehe Urmas Sõõrumaa sõnul ta lausa
naudib noori mehi, kes tema töö ära teevad.

„Ma naudin noori tarku mehi enda kõrval, kes minu eest töö ära teevad. Mulle meeldib,“ ütles Sõõrumaa ajalehele Nädaline.

Kohalikule lehele antud intervjuus arutati veel Heinz Valgu kunagise ütluse üle, et meie riigis valitseb stagnatsioon, seisak. Urmas Sõõrumaa rääkis selle peale, et tema on seda juba ammu öelnud. „Mul on omadus nii äris kui ka olustikus asju ette näha. Ma olen Heinz Valguga nõus ja see seisak puudutab nii majandust kui ka riigi juhtimist,“ arutles Eesti tuleviku üle ütles Sõõrumaa. „Tõenäoliselt saab Eestist hea, turvaline, pisike riik. Igav! Inimesed on nukrad, kurvad, kadedad, tigedad natuke …“

Küsimuse peale, milleks on Urmas Sõõrumaal vaja osaleda Kohila kandi elus, rääkis mees, et teda häirivad jutud, nagu oleks kõik müüdav ja kapitalil ei ole kodumaad. „Olgu, kapitalil ei ole tõesti kodumaad, aga kapitali omanikul on küll. Kodukoht on ka olemas.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2008, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing