Ärilause: laeva omamine on seksikas

Aili Sandre 03. jaanuar 2008, 11:33

Ütlemisi tänastest, 3. jaanuari
ajalehtedest

"Ka on laevaomamine ikka olnud seksikas," viit kaubalaeva opereeriva firma Amisco tegejuht Allan Noor, lisaks sellele, et kaubavedudes on ka raha, Eesti Ekspress

"Me oleme lihtsalt liiga väikesed ja liiga vales kohas, et endale fašismi lubada," politoloog, Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi õppejõud Tõnis Saarts, Eesti Ekspress

"Kui selline asi juhtuks Mogadishus või kusagil Nigeeria pärapõrgus, võiks seda pidada lihtsalt tsiviliseerimata käitumiseks. Kuid Eesti leiab, et tema koht on Euroopa Liidus, mis põhineb Rooma õiguse tuhandeaastasel traditsioonil," Uus-Meremaalt pärit kunstikonsultant John Sommerfeld, kes jäi ilma osast korterist Viktor Kaasiku Tallinna vanalinnas aetava "kinnisvaraäri" tõttu, Eesti Ekspress

"Ärgem uskugem neid, kes kriisi ja krahhi kuulutavad. Nad eksivad," president Toomas Hendrik Ilves uusaastakõnes, Eesti Päevaleht

"Kuigi ettevõtted ise peavad turu olukorda halvenevaks ja näitajad ka kinnitavad seda, on konkurentsi teravnemine pigem tervitatav ja majandusele kasulik. Märksa halvem oleks, kui endiselt kestaks kinnisvarabuum," Eesti konjunktuuriinstituudi juhtivteadur Leev Kuum, Eesti Päevaleht

"Tänu Marina Kaljuranna selgitustööle väljus Eesti riik võitjana diplomaatilisest sõjast," Postimehe peatoimetaja Merti Kopli Eesti Vene suursaadiku Marina Kaljuranna valimisest lehe aasta inimeseks, Postimees

"Kütuseäris nagu igas ärivaldkonnas kujundab hinnataseme suurima turuosaga ettevõte," Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju, Postimees

"Ma ei andnud ühtki lubadust ei iseendale ega ka kellelegi teisele. Mul ei ole kombeks lubadusi anda," Ettevõtluse Sihtasutuse nõukogu esimees Üllar Jaaksoo, Äripäev

"Majanduslikult oleks Eesti suurepäraselt toime tulnud ka lihtsalt vabakaubanduslepingute najal, aga ELiga - nagu ka NATOga - liitumine oli Eesti vajalik julgeoleku seisukohalt," meediamagnaat Steve Forbes, Äripäev

"Eesti peab olema magnet ambitsioonikatele inimestele ja reklaamima ennast endiselt aktiivselt kui mingi piirkonna väravat," meediamagnaat Steve Forbes, Äripäev

"Eestis nimetab valitsuse ametisse president, mitte peaminister. Seega ei saa ma ka meie riigi peaministri ametit Steve Forbesile pakkuda. Kuid Steve Forbesi ideede realiseerimisel saabuvasse edusse ma usun," peaminister Andrus Ansip, vastates küsimusele, millist ametikohta võiks Forbesile pakkuda Eesti valitsuses või Eestis üleüldse, Äripäev

"Ma ei imestaks, kui käesoleval aastal poleks kohalikul nörsil just palju peale hakata. Patriotism ei ole hea põhjendus, et mingis regioonis oma rahaga sees olla. Isegi kui üksikuid pärle võib Balti riikides leida, ei suuda need turgu tervikuna aidata," Evli Securitiesi varahalduse strateeg Peeter Koppel, Äripäev

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 11:57
Otsi:

Ava täpsem otsing