Seifivargus Räpinas tõi pool miljonit krooni kahju

Mariliis Pinn 03. jaanuar 2008, 08:53

Kõigest seitsme minutiga varastati Räpina
toidupoest seif poole miljoni krooniga, kokku on eelmise aasta seifiröövid
poodidele kahju toonud peaaegu poolteist miljonit.

Mõni päev enne aastavahetust, 27. detsembri öösel kella poole kahe ajal, tungisid röövlid läbi akna Räpina selvehalli ja viisid seitsme minutiga minema põranda külge kinnitatud seifi, kus oli pool miljonit krooni, kirjutas SL Õhtuleht.

Põlva tarbijateühistu juhatuse esimees Peeter Urman Räpina selvehalli seifiröövist eriti rääkida ei taha: "Tehti valehäire, politsei läks asja uurima ja sel ajal tulid vargad selvehalli sisse, omad inimesed olid 7–10 minuti jooksul poe juures, seif tõsteti nii ära, et isegi aknalaudadele ei jäänud mingit jälge."

"Mingi grupp vist tegutseb," arvas Urman, ta teab, et seifiröövlite ohvriks on langenud ka üks pood Harju tarbijate kooperatiivis, kaks Tõrva ühistus ja Oleg Grossi kauplus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 08:53
Otsi:

Ava täpsem otsing