3. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Elamustele tasub raha kulutada

Geneli Tõruke on rõõmsameelne Rakvere Gümnaasiumi 11 klassi neiu. Taskuraha saab ta vanematelt pangaarvele 800 krooni kuus. Nii eelistabki ta pangakaardiga arveldada. "Harjumus on sees, et raha on kaardil ja kui kuskile minek, ei taha rahakotti kaasa võtta," arvab Geneli. Kolm korda aastas käib ta tõsiselt ostlemas ja soetab korraga kõik vajamineva. Ta naudib üksi poodideskäimist, kuid tavaliselt teeb ta seda siiski koos emaga, kuna ema on kõige parem soovitaja.

Neiu käib palju teatris ja kontsertidel. "Kultuuriliselt end harida pole kunagi mulle nii kallis olnud, et ma ei raatsiks oma taskuraha sellele kulutada, pigem hoian millegi muu pealt kokku," sõnas ta ning samas nentis, et ühtegi lauljat ta 700 krooni eest vaatama ei läheks.

Geneli peab end kulutajaks ja rääkis, et nooremana ta poes hindu ei jälginud, kuid vanuse kasvades on olukord muutunud. "Hinnad on olulised, sest alati ei raatsi osta mõnd asja nii kallilt ja siis mõtlen, et kas mul tegelikult lähebki seda vaja."

Geneli hobi on võrkpall, mille õppemaksu tasuvad vanemad." Rakveres on võrkpallitrenn suhteliselt soodne, võrreldes teiste linnadega, seega saab tavaliselt terve aasta eest korraga ära makstud."

Autor: Annika Saar

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt