Elamustele tasub raha kulutada

Annika Saar 04. jaanuar 2008, 00:00

Geneli Tõruke on rõõmsameelne Rakvere Gümnaasiumi 11 klassi neiu. Taskuraha saab ta vanematelt pangaarvele 800 krooni kuus. Nii eelistabki ta pangakaardiga arveldada. "Harjumus on sees, et raha on kaardil ja kui kuskile minek, ei taha rahakotti kaasa võtta," arvab Geneli. Kolm korda aastas käib ta tõsiselt ostlemas ja soetab korraga kõik vajamineva. Ta naudib üksi poodideskäimist, kuid tavaliselt teeb ta seda siiski koos emaga, kuna ema on kõige parem soovitaja.

Neiu käib palju teatris ja kontsertidel. "Kultuuriliselt end harida pole kunagi mulle nii kallis olnud, et ma ei raatsiks oma taskuraha sellele kulutada, pigem hoian millegi muu pealt kokku," sõnas ta ning samas nentis, et ühtegi lauljat ta 700 krooni eest vaatama ei läheks.

Geneli peab end kulutajaks ja rääkis, et nooremana ta poes hindu ei jälginud, kuid vanuse kasvades on olukord muutunud. "Hinnad on olulised, sest alati ei raatsi osta mõnd asja nii kallilt ja siis mõtlen, et kas mul tegelikult lähebki seda vaja."

Geneli hobi on võrkpall, mille õppemaksu tasuvad vanemad." Rakveres on võrkpallitrenn suhteliselt soodne, võrreldes teiste linnadega, seega saab tavaliselt terve aasta eest korraga ära makstud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing