Tallinn viib Nõmme pensionärid tasuta teatrisse

09. jaanuar 2008, 18:39

Täna õhtul viib Tallinna Nõmme
linnaosavalitsus oma piirkonna eakad tasuta teatrisse, kokku saab kohaliku
omavalitsuse kulul kontserdi- ja teatrielamuse 1000kond inimest.

Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra ütles aripaev.ee-le, et selline otsus võeti vastu möödunud aasta lõpus. "Eelmise aasta lõpus otsustas Nõmme linnaosa valitsus Nõmme eakatele kinkida jõulude ja uue aasta puhul kontserdi- ja teatrielamusi. Kokku jagati ligemale 1000 piletit," rääkis Vakra.

Linnaosavalitsus teavitas vanemaid kui 65aastasi nõmmelasi neile kingitavast elamusest koos jõulutervitusega. Pileteid pakuti Estonia operetietendusele „Viini veri” ja Tallinna muusikakeskkooli kammerkoori jõulukontserdile Niguliste kirikus.

Kui jõulukontserdile pääses 300 Nõmme pensionäri, siis operetti saab vaadata 700 eakat.

Vakra sõnul läks Niguliste kiriku jõulukontsert linnaosale maksma 10 000 krooni, kuid rahvusooperi külastuse lõplik hind selgub alles projekti lõppedes. "Täna käivad läbirääkimised ja Nõmme linnaosa piirkondlike kultuuri-, spordi- ning noorsootööprojektide toetuste jagamise komisjon pole lõpplikku rahaeralduse otsust veel teinud," selgitas Vakra.

Linnaosavanem märkis, et Nõmme kaalub korraldada veel üht eakate teatriskäiku. See jääks veebruarisse või märtsi. "Nõmmelaste aasta-aastalt kasvav kultuurihuvi teeb rõõmu ja sunnib meid pingutama, sest seekord lõppesid piletid ligemale ühe tunniga," kommenteeris Vakra pensionäride suurt huvi.

Mullu viis Nõmme linnaosavalitsus oma piirkonna eakad elanikud Eesti Kunstimuuseumisse ehk KUMUsse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. January 2008, 18:45
Otsi:

Ava täpsem otsing