Turismiuudised

ÄP 18. jaanuar 2008, 00:00

Hollandi lennufirma KLM Soome kodulehelt sai eelmise nädala lõpust paari päeva jooksul osta lennupileteid tavapärasest kümme korda odavamalt. Nii küsiti Helsingi-Singapur liini edasi-tagasi pileti eest vaid 59 eurot ehk alla tuhande krooni. Õige hind olnuks 610 eurot. Lend Filipiinidele Manilasse maksis 675 euro asemel 67 eurot.

KLMi esindaja Oliver Hours ütles ajalehele Iltalehti, et odavate piletite ostjaid oli kümneid, ent mitte sadu. KLM neilt lisaraha ei küsi, sest tegemist oli lennufirma veaga: hindade sisestamisel pandi koma valesse kohta.

Info sellest levis ka Eesti reisifoorumis trip.ee, mõned eestlased jõudsid neid pileteid ka osta.

Pühapäevani kestab Helsingi messikeskuses Soome suurim turismimess Matka 2008, mille raames pakuvad reisimisega seotud firmad mitmeid soodushindu.

Nii reklaamivad Soome ja muu maailma lennufirmad oma lennupileteid, samuti saab messilt - ning ka Eesti reisibüroodest - osta tavalisest soodsamalt laeva- ja rongipileteid ning broneerida hotelle ja rendiautot. Messil on esindatud Soome ja välismaised turismiorganisatsioonid ja -firmad, hotelligrupid, restoranid jms.

Matka 2008ga samal ajal peetakse Helsingi messikeskuses ka traditsioonilist karavanide ja matkaautode messi Caravan. Mõlemale messile saab sama pääsmega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing