Purjus jalakäija sai teed ületades autolt löögi

Agnes Ojala 20. jaanuar 2008, 14:29

Täna öösel kella 2.47 ajal toimus liiklusõnnetus
Tartus Narva mnt ja Raatuse tn ristmiku juures, kus autolt sai löögi purjust
jalakäija.

Sõidukile Ford Galaxy, mida juhtis 50aastane Avo, astus jalakäijate ülekäiguraja kõrvalt puu tagant sõiduteele ette alkoholijoobes 30aastane Ivo. Jalakäija toimetati kehavigastustega TÜ Kliinikumi, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

Eile kella 3.56 toimus liiklusõnnetus Saaremaaal Kaarma vallas, Kuressaare–Püha–Masa tee 10. kilomeetril, kus sõiduauto Mercedes Benz 190, mida juhtis alkoholijoobes 22aastane Priit, sõitis teelt välja vastu puud. Kaassõitja 29aastane Marko toimetati vigastustega Kuressaare haiglasse, juht lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Kell 7.37 juhtus liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Võru-Põlva mnt 5. kilomeetril, kus mööda peateed liikunud jalgratturile, 23aastasele Elarile, sõitis kõrvalteelt ette sõiduauto Opel Omega, mida juhtis 23aastane Jaago. Jalgrattur sai kergelt vigastada.

Kell 10.35 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Ringi ja Pühavaimu tänavate ristmikul, kus sõiduauto Ford Puma, mida juhtis 44aastane Irana, ei andnud teed samaliigiliste teede ristmikul paremalt lähenevale sõidukile Opel Astra, mida juhtis 31aastane Bruno. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai Opeli juht kergelt vigastada ning pärast esmaabi andmist Pärnu haiglas lasti kodusele ravile.

Kella 18.51 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Puškini 22 juures, kus sõiduauto Citro?n Berlingo, mida juhtis 47aastane Pavel, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 55aastasele Aleksandrile. Jalakäija toimetati kehavigastustega Narva haiglasse.

Kella 21.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kärberi 4 juures, kus sõiduauto Opel Vectra, juht selgitamisel, sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 32aastasele Romanile ning lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

Eile teatati kolme sõiduki ärandamisest: 1988. aasta helebeežist haagisest MAZ 8114 numbrimärgiga 229 AX, 2002. aasta hõbedasest Nissan Terrano IIst numbrimärgiga 100 MEK ja 1992. aasta hõbedasest BMW 316i-st numbrimärgiga 336 AUY.

Eile leiti üles kaks varem ärandatud Mazda 626, 1990. aasta hõbedane auto numbrimärgiga 089 TCU ja 1988. aasta valge auto numbrimärgiga 314 TCL.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2008, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing