Küpsev ühiskond

Martin Hanson 21. jaanuar 2008, 00:00

Kasiinopärijanna rööviplaan šokeeris enamikku eestlastest. Kindel see. Plaani külmaverelisus ning julm kalkuleerimine tekitavad okserefleksi ning küsimuse, kuidas keegi üldse millelegi sellisele tulla võiks. Kuid analüüsigem asja.

Ühiskonna küpsus ja rikkus tuleb välja mitmelt poolt. Keskmine palk, ühistransport, tarbijahinnaindeks. Samuti näitab rikkust ja küpsust ka fakt, et meil on väga vähe kerjuseid, vanemaid kui 15aastaseid autosid tänaval enam ei näe ning annetuskorvid täituvad igal eesmärgil. Rikkust näitab ka inimrööv. Me oleme loobunud triviaalselt poest näppamast ning tänu võimalusele siirdunud parematele jahimaadele. Küpsuse mõõdupuu on aga korravalvurite töö kiirus ja tõhusus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing