Soome minister: netipokker tuleks lubada

22. jaanuar 2008, 15:34

Range hasartmängupoliitikaga Soomes pakkus
kultuuriminister, et netipokker tuleks seadustada, võimaldades seda pakkuda ühel
kodumaisel ametlikul mängukorraldajal, toomaks sama teenust pakkuvate
välisfirmade toitmise asemel raha koju.

Minister Stefan Wallin vastutab valitsuses Veikkause tegevuse eest, teine loaga hasartmängukorraldaja on RAY (Raha-auttomaati-yhdistys), kirjutas täna Helsingin Sanomat.

Veikkaus pakub lotosid ja spordiennustust, RAY haldab mänguautomaate üle riigi ja Soome ainsat kasiinot Helsingis. "Mängimine ja sellega koos mängurluse probleem üha levivad ja suurema osa tulust korjavad maksuparadiisides tegutsevad ettevõtted. Parem võiks netipokkerit organiseerida meie ametlikud mängukorraldajad, Veikkaus või RAY," ütles Wallin. Tema sõnul on teenuse nõudluse kasvu raske takistada ning parem oleks pakkuda mängijaile selleks võimalust riigi poolt. See tähendaks ka 18aastast vanusepiiri ja mängija isiku tuvastamist. Rootsi tegi sarnase sammu paar aastat tagasi, meenutas minister.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2008, 15:34
Otsi:

Ava täpsem otsing