Dollari peiedel sülti ei pakuta

ÄP 25. jaanuar 2008, 00:00

Miljardärist spekulant ja Ida-Euroopas avatud ühiskondi edendanud George Soros kuulutas eile Davosi majandusfoorumil dollariajastu lõppu. Tema hinnangul viib USA võlakirjakriis dollari usaldusväärsuse nii madalale, et maailmarahaks see enam ei kõlba.

Soros pole esimene, kes dollarile kadu tõotab. Kui USA 1975. aastal kullastandardi kaotas, ei julgenud paljud talle pikka iga lubada. Viimasel ajal ähvardab dollarit Iraani president Ahmadinejad. Soros aga kipub oma sõnu tegudega tagama, nagu mäletab Inglise nael. Kas ka seekord?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing