Suure Töllu körts tunnistati Eesti parimaks pubiks

Mariliis Pinn 28. jaanuar 2008, 09:11

Juba aastaid välja antud parimate
toitlustusasutuste auhinna Hõbelusika teenis sel aastal parima pubi/kõrtsi
kategoorias Saaremaal asuv Suure Töllu körts. Lisaks saadi ka kõige
pere/lapsesõbralikuma teeninduse kategooria auhind.

Eesti Gastronoomia Seltsi välja antava Hõbelusika 2007 auhinna sai Saaremaal asuv ettevõte esmakordselt, kirjutas Oma Saar. Kokku tunnustati ettevõtteid üle Eesti 10 erinevas kategoorias. Auhinna eesmärgiks on tunnustada Eesti parimaid toitlustusasutusi, kus on kvaliteetne teenindus ning kes on aasta jooksul parendanud eesti toidukultuuri.

Reedel Tallinnas pidulikult kätte antud preemiate kohta ütles Suure Töllu körtsi müügijuht Villi Pihl, et auhind on kinnitus sellest, et Suures Töllus saab korralikult süüa ja aega veeta. “See on meie jaoks suur tunnustus ja kinnitus meie poolt pakutava hea kvaliteedi kohta,” ei varjanud Pihl oma heameelt sattumise üle teiste Eesti tuntud toitlustusasutustega ühte nimekirja.

Eelmisel aastal võitis näiteks parima pubi/kõrtsi auhinna Tallinnas asuv Scotland Yardi pubi. Lisaks Suurele Töllule kandideerisid parima pubi aule ka Altja kõrts Lääne-Virumaalt ning restoran-õlletehas Beer House Tallinnast. Miks valiti just Suur Tõll, seda Pihl öelda ei osanud.

Hõbelusikad 2007

Parim kokk – Tõnis Siigur restoranist Stenhus

Parim restoran – veinirestoran In Studio Vinum

Parim pere/lapsesõbralik söögikoht – Suure Töllu körts

Parim õllepakkuja – restoran-õlletehas Beer House

Parim pubi – Suure Töllu körts

Parim toidu ja veini sobivus – veinirestoran In Studio Vinum

Parim kohvik – UpUp lounge

Parim paik Tallinnas – restoran Ö

Aasta toiduelamus ja üllatusauhind – restoran Tchaikovsky

Parim gurmeerestoran – Stenhus

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. January 2008, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing