Kalev Sport hakkab kord kuus näitama Tallinna-teemalisi telesaateid

Agnes Ojala 29. jaanuar 2008, 14:05

Täna, 29. jaanuaril kell 20.35 peale
korvpalliülekannet on telekanali Kalev Sport eetris pealinna kultuuriüritusi
tutvustav uus saatesari “Kultuurilinn Tallinn”.

Esimeses saates tutvustatakse vastselt renoveeritud Jaan Poska maja Kadriorus, räägitakse Poska maja kasutusest tulevikus ning arutatakse vanade hoonete taastamist pealinnas, samuti käiakse Tallinnas toimuval valgusfestivalil. Kultuurist räägivad ja pealinna kultuurielu kajastamist meedias arutavad erinevad Tallinna kultuurijuhid ja -tegijad, teatas Tallinna pressiteenistus.

Saate pikkus on 20 minutit, saadet juhib Anna-Maria Veidemann.

Kalev Spordi kanalil hakkab kord kuus olema ka linnapea osalusel saade “Tele-Tallinn”. Esimene linnapea tund on kavas eeloleval neljapäeval, 31. jaanuaril pärast jalgpalliülekannet algusega kell 21.45. Otsesaates saab Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele esitada küsimusi ka telefoni teel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2008, 14:04
Otsi:

Ava täpsem otsing