Tarbimishulluse vastu on rohtu

Anne Oja 30. jaanuar 2008, 00:00

Lubasin eile hommikul oma pensionärist isale, et kui ta ei rahuldu pensioni, kolmelt täiskasvanud lapselt külakostiks toodava toidukraami, nende kingitud auto, riiete, jalanõude ning igakuise rahalise abiga, taotlen kohtult tema teovõimetuks tunnistamist. Seda selleks, et tal ei tuleks mõttessegi oma kinnisvara pangale pantida ning vanuigi n-ö elu nautima hakata. Soovitan sama ka teistele, kelle vanemaid tarbimishullus ohustab. Suhelge vanematega ning hoolitsege nende eest, et te ei peaks aastate pärast tasuma sadadesse tuhandetesse ulatuvaid võlgu, kui soovite kodumaja enda omaks pidada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing