Anne Oja • 29. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tarbimishulluse vastu on rohtu

Lubasin eile hommikul oma pensionärist isale, et kui ta ei rahuldu pensioni, kolmelt täiskasvanud lapselt külakostiks toodava toidukraami, nende kingitud auto, riiete, jalanõude ning igakuise rahalise abiga, taotlen kohtult tema teovõimetuks tunnistamist. Seda selleks, et tal ei tuleks mõttessegi oma kinnisvara pangale pantida ning vanuigi n-ö elu nautima hakata. Soovitan sama ka teistele, kelle vanemaid tarbimishullus ohustab. Suhelge vanematega ning hoolitsege nende eest, et te ei peaks aastate pärast tasuma sadadesse tuhandetesse ulatuvaid võlgu, kui soovite kodumaja enda omaks pidada.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt