Christel Karits • 31. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Path Of No Return Tallinnas

Path Of No Return loodi 2000. aastal pärast seda, kui hardcore-bändid Xhale ja Best Foot Forward tegevuse lõpetasid. Nende eelmisel aastal ilmunud albumilt "The Apsinthe Dreams" leiab nii külmavärinaid tekitavat raevukust kui ka skandinaavialikku nutulaulu. Kuulajatele pakutakse käredat metal'it, mis ristatud hardcore'i, pahviks lööva sisutiheduse ja vilunud pillimänguga. Siiralt emotsionaalsed meloodiad toetavad sõnu, millesse neli noort meest (Adam, Daniel, Martin ja Patrik) on pannud oma mõtted ja südame.

Soilworki kontsert avab üritustesarja Greenpit, mille teine kontsert leiab aset klubis Rock Café juba 3. märtsil, kui Tallinnas astub üles legendaarne trash-metal'i kollektiiv Overkill USAst.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt