Path Of No Return Tallinnas

Christel Karits 01. veebruar 2008, 00:00

Path Of No Return loodi 2000. aastal pärast seda, kui hardcore-bändid Xhale ja Best Foot Forward tegevuse lõpetasid. Nende eelmisel aastal ilmunud albumilt "The Apsinthe Dreams" leiab nii külmavärinaid tekitavat raevukust kui ka skandinaavialikku nutulaulu. Kuulajatele pakutakse käredat metal'it, mis ristatud hardcore'i, pahviks lööva sisutiheduse ja vilunud pillimänguga. Siiralt emotsionaalsed meloodiad toetavad sõnu, millesse neli noort meest (Adam, Daniel, Martin ja Patrik) on pannud oma mõtted ja südame.

Soilworki kontsert avab üritustesarja Greenpit, mille teine kontsert leiab aset klubis Rock Café juba 3. märtsil, kui Tallinnas astub üles legendaarne trash-metal'i kollektiiv Overkill USAst.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing