Suurhalli suured koguvad hoogu

Christel Karits 01. veebruar 2008, 00:00

2007. aasta enimmüüdud poproki naislaulja Avril Lavigne annab Saku Suurhallis kontserdi 1. juulil. FBI ConcertClubi liikmed on saanud pileteid osta juba teisipäevast alates, teistele läheb müük lahti esmaspäeval, 4. veebruari hommikul kell 10.

Lavigne tuleb Eestisse oma maailmaturnee "The Best Damn Tour" raames. Saku Suurhallis esitleb ta oma uut üliedukat albumit "The Best Damn Thing". Lauljanna enda sõnul innustas teda uue albumi loomisele eelmine turnee. "Mulle meeldib väga tuuritada. Ja kuna ma veedan palju aega laval, tahtsin, et mu laulud oleksid lõbusad. "The Best Damn Thing" on kiire, noor, üleannetu ja hulljulge album. Sellel on vaid kolm aeglast lugu, mis tähendab, et see sobib ideaalselt kontsertidel esitamiseks."

Kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikini sõnul näitas eelmüügi esimene päev, et huvi selle kontserdi vastu on täiesti olemas. "Seda oli ka oodata, sest artist on ju väga aktuaalne," lisas ta.

Suurtest tegijatest saabuvad õige varsti Eestisse aga nu-metal'i stiili rajaja, kuulus Ameerika bänd Korn, Ameerika rokkansambel Flyleaf ja Rootsi industrial-metal-bänd Deathstars, kes annavad kontserdi Saku Suurhallis 10. veebruaril.

"Arvan, et show kuulsa Korni osalusel on Baltikumi uue kontserdiaasta suurepärane algus," ütles produtsent Peeter Rebane.

Korn jõuab Eestisse esimest korda ja oma Euroopa turnee raames. Bändi liikmete sõnul meeldib neile esineda suurtel lavadel ja Euroopa turnee jääb nu-metal'i austajatele kauaks meelde. "Ootame kannatamatult kontserte, et pakkuda oma Euroopa austajatele kõike seda, mida nad on ära teeninud!" ütles ansambli laulja Jonathan Davis.

Teisipäevast läks Piletilevi müügipunktides müüki täiendav kogus istepileteid Chris Rea kontserdile Saku Suurhallis 23. veebruaril.

Staar toob Eestisse kaasa oma valguse- ja helitehnika. "Korraldajale on teada antud, et Chris Rea toob kaasa ka oma köögi ja kokad," ütles kontserdi projektijuht Henri Lindal. "Nõudmised on muuhulgas esitatud lavataguste ruumide sisustusele, kuid need on täiesti normaalsuse piirides."

Chris Rea naaseb lavalaudadele uue kvintetiga. Kahetunnisel kontserdil esitab ta segu bluusilikest instrumentaalpaladest ja uutest lugudest. Muidugi ei puudu klassikalised hitid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing