Kevadine ettevõtlusinkubaatorite taotlusvoor lõppeb 15. veebruaril

Mariliis Pinn 03. veebruar 2008, 16:31

Ettevõtlikel inimestel, kes huvitatud oma
ettevõtte asutamisest ettevõtlusinkubaatori toel on võimalik esitada taotlus ja
kandideerida kas Ülemiste või Kopli ettevõtlusinkubaatorisse kuni kella 14.00ni
15. veebruaril.

Kevadisele inkubatsiooniteenuste ja ettevõtlusinkubaatori asukakohtade taotlemise konkursil võetakse taotlusi vastu nii Ülemiste ettevõtlusinkubaatoris (Suur-Sõjamäe 10a, soklikorrus) kui Kopli ettevõtlusinkubaatoris (Kopli 98, 3. korrus) iga päev kella 10.00-st kuni kella 16.00-ni. Taotlusvormi leiab internetist aadressilt: www.inkubaator.ee, teatas inkubaator.

Tutvu inkubaatoriga ja täida lihtsustatud taotlus
Huvilistel on eelnevalt võimalik tutvuda Kopli ja Ülemiste ettevõtlusinkubaatorite võimalustega lahtiste uste päevade raames kahel veebruarikuu neljapäeval:
• 7. veebruaril kella 10.00st kuni kella 16.00ni.
• 14. veebruaril kella 10.00st kuni kella 16.00ni.

Kohal on ettevõtluskonsultandid ja inkubaatorite juhid, kes vastavad küsimustele ja selgitavad ettevõtlusinkubaatorite toetusvõimalusi, tutvustavad alustavatele ettevõtetele mõeldud toetusmeetmeid ning annavad isegi esialgseid hinnanguid äriideedele.

Kohapeal on võimalik täita lihtsustatud taotlusvorm, kus ei ole kohustuslik esitada detailseid finantsprognoose ega terviklikku äriplaani. Nii finantsprognoosid kui äriplaan valmivad/täienevad taotlejatel alustava ettevõtja koolituse käigus. Alustava ettevõtja koolitusele kvalifitseerunud taotlejate koolituskuludest katab kaks kolmandikku SA Tallinn Ettevõtlusinkubaatorid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2008, 16:30
Otsi:

Ava täpsem otsing