EAS otsib koolitajat alustavatele MTÜdele

ÄP 04. veebruar 2008, 00:00

Koolitusi rahastavad Euroopa Sotsiaalfond ja siseministeerium.

Koolituskava peab sisaldama järgmisi teemasid: MTÜ ja teised organisatsioonivormid, selle asutamine ja õigussuhted, maksud ja raamatupidamine, nõuded aastaaruandele, MTÜ roll ühiskonnas, ühenduste koostöö avaliku ja erasektoriga, MTÜ arendamine, ühenduste rahastamine ja vahendite kaasamine.

Koolituste arv on 23 kõigis Eesti maakondades, v.a Läänemaal, neist seitse vene keeles. Ühe koolituse maht on 18 tundi. Pakkumusi saab esitada 15. veebruarini. Tegu on lihtmenetlusliku hankega, mille dokumendid on EASi veebilehel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing