Kuhu vajalik kõne jäi?

Sten-Aleks Pihlak 05. veebruar 2008, 00:00

Lugupeetud Hansapank! Seda te küll peate meeles, et mulle korduvalt helistada ja meelde tuletada, mitukümmend tuhat krooni saan ma tagatiseta laenu võtta. Aga seda, kui mu pangakaart aegub, peab mulle teatama hoopis segaduses sööklatädi, kellele mina sularaha puudumise tõttu ainult lolli näo ja tühja kõhuga otsa vahtima jään.

Tulevikus võime teha niimoodi, et jätke see laenama õhutav kõne mulle tegemata ning helistage hoopis siis, kui uus kaart aegub. Ja kui helistada ei viitsi, saatke siis kas või e-kiri!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing