Vali Äripäeva jaanuari parim foto

05. veebruar 2008, 12:44

Ajakirjandusfoto eesmärk on anda sõnadeta
edasi sündmuseid ja uudiseid, selle väljendusrikkuse järgi neid peaks ka
hindama.

Äripäeva fotograafid on selle sajandi algusaastail tabanud kaadreid, mis on seotud Eesti astumisega Euroopa Liitu ja NATOsse, majanduse peadpööritavalt kiire arenguga ja keskklassi tempoka kosumisega. Näeme luksklassi autosid, millega sõidavad nii pätid kui advokaadid; elamuehitust, mis toimub nii päeval kui öösel; poliitikuid, kel ikka mingi oma asi ajada ehk kogu see meie Eesti elu oma hiilguses ja viletsuses… . Kõik see on koondatud kokku eksklusiivsesse fotoalbumisse “PRESS”.

Kõigi vastajate vahel loosisime välja Äripäeva Raamatuklubi fotoalbumi “Press”, kuhu on kogutud meie fotograafide parimad “tabamused” läbi aastate. Võitjaks osutus Diana Kimlaychuk. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2008, 11:43
Otsi:

Ava täpsem otsing