Ainult naistele - mehelikkuse õpetamine

ÄP 06. veebruar 2008, 00:00

OÜ Meeskonnakoolitus ja Arendus korraldab 4.-5. märtsini läbirääkimiste koolituse naistele. "Ehkki naised väärtustavad inimestevahelisi suhteid rohkem, on suheldes emotsionaalsemad ning nõuavad läbirääkimistel vähem, õpetatakse neid läbirääkimistel käituma meeste moodi," selgitab üks koolituse korraldajatest, Piret Bristol.

Kursusel antakse ülevaade klassikalistest läbirääkimisreeglitest, lisaks tegeletakse praktiliste ülesannete käigus tüüpiliste naiste tehtavate vigadega. Oma läbirääkimisstiili kohta saavad osalejad tagasisidet osalejatelt, koolitajatelt ja videosalvestustelt.

"Kursuse eesmärk on teadvustada, kui erinev on mehe ja naise käitumine ning kuidas naised suudaksid meestega võrdväärselt läbirääkimistemaailmas hakkama saada," räägib Bristol.

Bristoli sõnul eraldi meestele läbirääkimiskoolitusi plaanis korraldada ei ole. "Mõtlesime küll sellele, aga kõik kursused, mis praegu toimuvad, lähtuvadki pigem meeste vajadustest," selgitab Bristol.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing