RMK ei vallanda, vaid paigutab inimesi ringi

Martin Hanson 06. veebruar 2008, 00:00

"Väga vale ei ole tõesti lause, et ajame töötajad metsa," sõnas RMK juht Aigar Kallas. "Seda ei juhtu, et anname sekretäridele sae ja ajame puid langetama. Inimesed peavad ennast pisut ümber profileerima." Ta möönis, et kindlasti on paljudele raske juhi tiitlist loobuda ja töölisena jätkata.

RMKs töötab praegu ligi 1100 inimest, otse metsamajanduses on neist 900. "Võrreldes Soome või Lätiga tegeleb RMKs metsatööde korraldamisega kolm-neli korda enam juhte, samas valitseb metsas suur töökäte puudus," ütles Kallas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing