10aastane poiss jäi korrektselt teed ületades auto alla

Agnes Ojala 06. veebruar 2008, 07:56

Eile kella 19.33 ajal toimus liiklusõnnetus
Tallinnas Sõpruse pst 194 maja juures, kus viga sai 10aastane poiss.

Citroen Berlingo, mida juhtis 31aastane Sergei, sõitis otsa ülekäigurajal lubava fooritule ajal sõiduteed ületavale 10aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse, teatas sisministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

Kella 5.56 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Paide vallas Mäo külas, Tallinn–Tartu–Võru–Luhamaa maantee 91. kilomeetril, kus sõiduauto Mercedes-Benz E300, mida juhtis 51aastane Raivo, sõitis teelt välja kraavi. Juht sai kerge vigastuse ja talle anti kohapeal esmaabi.

Kella 8.05 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Viru maakonnas Sõmeru vallas Kohala külas, kus kaubik Mercedes-Benz, mida juhtis juhtimisõiguseta alkoholijoobes 43aastane Aleksander, kaldus kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Audi 80, mida juhtis 18aastane Aigar. Audi juht ja samas sõidukis viibinud 18aastane Rünno ning 59aastane Lilja toimetati Rakvere haiglasse.

Kella 8.40 ajal toimus liiklusõnnetus Põlva maakonnas Veriora vallas Soohara külas, kus sõiduauto Honda Concerto, mida juhtis 21aastane Jane, kaotas valesti valitud kiiruse tõttu juhitavuse ja paiskus teelt välja ning rullus üle katuse. Juht toimetati vigastustega Põlva haiglasse.

Eile teatati ühe sõiduki ärandamisest: 1998. aasta mustast Audi A8st nubmrimärgiga 123 AXT.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2008, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing