Katre Pilvinski • 6. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna Kaubamaja ostis Suurtüki kingapoodide keti

"Suurtüki ja Stepperi keti omandamisega Eestis ja Lätis jätkab Kaubamaja kontsern aktiivse laienemise strateegiat," ütles Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp. "Suurtüki asutaja Viido Eineri üles ehitatud Eesti juhtiv jalatsimüügikett omab head potentsiaali kasvuks nii Eestis kui ka lähiturgudel."

Suurtüki NK juht Viido Einer ütles, et Kaubamajaga otsustati koostööd teha, sest ettevõtte kiirus ja tempo aitab ettevõttel Baltimaade turgudele jõuda.

Einer ütles, et oli mitu põhjust, miks kingaäri kaubamajale müüdi. "Sobilik kokkulepe," kommenteeris ta napisõnaliselt müüki. "Kingaäril läheb väga hästi ning raha pärast me ei müünud. Plaanime jätkata ja veelgi võimsamalt," ütles ta ning.

"Oleme 16 aastat Eesti turul olnud ning siin välja arenenud. Kõikides Eesti suurimates linnades on avatud meie kauplused ning ambitsioon on kõigisse Balti riikidesse jõuda," rääkis Einer. "Jalatsid on ühed kaubaartiklid, mis kuluvad ja vajavad väljavahetamist. Samuti toodetakse üha rohkem kollektsioone," rääkis kingaäri juht.

Poolte kokkuleppel tehingu hinda ei avalikustata. Tehingu maksumus jääb alla börsireeglite järgi nõutavat avalikustamise piiri.

Leping jõustub pärast Eesti ja Läti konkurentsiametilt heakskiidu saamist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt