Tallinn annab Toivo Ninnasele teenetemärgi

07. veebruar 2008, 20:12

Tallinna pressiteenistuse teatel saab
pealinna teenetemärgi 17 inimest, nende seas ka merekaru ning Tallinki
tuumikomanik Toivo Ninnas.

Eriliste teenete eest saabad Tallinna linnavolikogult vabariigi 90. aastapäevaks teenetemärgi ekslinnapea Hardo Aasmäe, koorijuht Aarne Saluveer, zooloog Aleksei Turovski, restoraniomanik Dmitri Demjanov, kultuuritegelane Ljudmilla Gradova, iluuisutamistreener Anna Levandi, Tallinna infrastruktuuri projekteerija Ants Jakobson, keskpoliitik Kalev Kallo, rahvusvähemuste kaitsja Cilja Laud, Tallinna ekslinnapea Peeter Lepp, lastekirurg Mari Majass, puuetega laste päevakeskuse juhataja Merike Melsas, merenduse edendaja Toivo Ninnas, kauane trammijuht Liidi Paas, tasulise parkimise idee autor Tiit Padar, endine abilinnapea Vladimir Panov ning Tallinna linnamuuseumi direktor Maruta Varrak.

Teenetemärgi kandidaate oli kokku 32. Senini on Tallinna teenetemärgiga tunnustatud 120 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 20:12
Otsi:

Ava täpsem otsing