Tez Tour: eks näeme mõne aasta pärast, kes on turul „null” ja kes mitte

07. veebruar 2008, 09:54

Tez Tour Eesti tegevjuht Marina Laikjõe
kommenteeris seoses Novatoursi tänase avaldusega „Tez Tour on Eestis veel
„null”, et eks seda näeb mõne aasta pärast.

Laikjõe kommenteeris avaldust, et Novatoursi esindajate sõnul on äsja turule tulekust teatanud Tez Tour Eestis veel null.

"Tõsi, oma esimesel tegutsemispäeval uuel turul, on meil keeruline väita vastupidist. Teisalt aga, Tez Touri eelised konkurentide ees võimaldavad meil küllalt kiiresti uuel turul end sisse seada. Kontserni suurus võimaldab meil välja tulla parima hinna ja kvaliteedi suhtega. Arusaadav, et Novatoursi teeb toimuv närviliseks. Meie oleme ausaks konkurentsiks valmis ning tuleme sellega toime, nagu kõigil teistel turgudel, kus tegutseme," sõnas turismifirma juht.

Laikjõe sõnul teeb Novatoursile „tehtud kodutöö” kahtlemata au, kuid õhku jääb küsimus – kas polnuks targem kogu energia keskendada turul sellise kvaliteedi pakkumisele, mis konkurentidele palju ruumi ei jätaks.

Uue tugeva rahvusvahelise tegija saabumine Eesti turule sunnib kindlasti Eesti turul olevaid ettevõtjaid pingutama oma teenuste kvaliteedi parandamise nimel, mis on ainult hea uudis tarbijatele.

"Eks siis mõne aasta pärast näeb, kes on turul „null” ja kes mitte. Mis aga puutub minu vastu avalikult esitatud süüdistustesse, siis jätan endale jätkuvalt õiguse mitte kommenteerida pahatahtlikult levitatavaid valesüüdistusi. Vestlesin pikalt Novatoursi suhtekorraldajatega ning jään esialgu heas usus uskuma nende sõnu, et Novatours ei ole uue konkurendi mustamiskampaania taga," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing