7. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Hüvasti, relvad!

Avalik diskussioon Kreisiraadio Leto Sveti üle ei lõpe enne juunit. Saavutus Belgradis ei otsusta isegi seda, kui hea tootega siis reaalselt tegu on. Ei aitaks isegi kohalike eurolugude müük reguleeritud ajavahemikul, sest vastuargument turu nõudlusele oleks süüdistused müüginumbrite võltsimises, moondamises vms.

Keskusteluta jääks hätta aga meedia, kus veebruarikuise uudisepiiri ületab teade paarikraadisest "pakasest" läheneval nädalavahetusel. Veel hullem on see, et peale kahe laulu (spetsiaalselt kontrollimata) üldse midagi meelde ei jäänud. Esitajate näo ja lugude nimede kokkupanemisest rääkimata.

365 Days oli küll hitiõpikust liiga pingutatult üle võetud, kuid tema taga on ainus tiim riigis, kes artistiga profilt ning põhjalikult tegeleb. Austus neile! Raadiot kuulates satute niikuinii pigem Leona Lewise Bleeding Love'i peale ja üldse - Eurovisioon ei peagi kogu rahva asi olema. Leidke parem YouTube'ist Duran Durani Nite Runneri video, millel on esialgu vaid mitteametlik versioon. Kontrollige ka nende novembris avaldatud plaati, sest see on parem, kui teile öeldud on. Ühtlasi tunnistan üles, ei ole ikka veel Timbalandist üle saanud...

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt