ING Renault F1 meeskond näitas uut autot

ÄP 08. veebruar 2008, 00:00

ING Renault F1 meeskond avas nädal tagasi ametlikult oma 2008. a hooaja, esitledes uut Renault F1 R28 mudelit ning hooaja võidusõitjaid. Meeskonnal on kavas naasta 2008. aastal F1 maailma tippu tänu uue auto agressiivsete disainipõhimõtete; Fernando Alonso, selle spordiala ainsa tegeva kahekordse maailmameistri; ning uustulnuka Nelson Piquet' annete kombinatsioonile. Uus auto kujutab endast täiesti uut disainifilosoofia taset võrreldes oma eelkäijaga, saavutamaks optimaalset tulemust Bridgestone'i rehvidega, mida kõik võistlejad on 2007. aastast kasutanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing