ÄP fototoimetus • 7. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

ING Renault F1 meeskond näitas uut autot

ING Renault F1 meeskond avas nädal tagasi ametlikult oma 2008. a hooaja, esitledes uut Renault F1 R28 mudelit ning hooaja võidusõitjaid. Meeskonnal on kavas naasta 2008. aastal F1 maailma tippu tänu uue auto agressiivsete disainipõhimõtete; Fernando Alonso, selle spordiala ainsa tegeva kahekordse maailmameistri; ning uustulnuka Nelson Piquet' annete kombinatsioonile. Uus auto kujutab endast täiesti uut disainifilosoofia taset võrreldes oma eelkäijaga, saavutamaks optimaalset tulemust Bridgestone'i rehvidega, mida kõik võistlejad on 2007. aastast kasutanud.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt