Suusad ja südamed

Christel Karits 08. veebruar 2008, 00:00

Europalavik on selleks korraks möödas, kuid tunded, mis valdavad meid sel nädalavahetusel, võtavad ilmselt veelgi suurema mõõtme. Mõistagi on iga normaalse eestlase pilgud suunatud Otepääle.

Sedapuhku jätan spordiennustused ja kommentaarid nende teha, kel selleks tunduvalt suurem infopagas ja aastatepikkused kogemused ning suundun tegemistega järgmise nädala neljapäeva.

Ilmselgelt ei peaks valentinipäeval, mis muide on laialt levinud üle kogu Euroopa ja Ameerika, ohjeldamatult kõigile ja kõikvõimalikke südameid kinkima. Kuid kellelegi väga erilisele võiks ka sel päeval midagi erilist pühendada.

Mõistagi tegelevad südamete kokkuviimisega enim kõikvõimalikud ööklubid ja nende nimekirjast võib leida pidusid pea igale maitsele. Kui tahta midagi pidulikumat, siis saab näiteks Estonia kontserdisaalis 14. veebruaril nautida džässooperit "Manon". Lugu paljastab kirgi, võimu, ohte - lühidalt - neid jõude, mis määravad meie saatuse. Aga lõpuks, kui kõik on öeldud ja teod tehtud, jääb valdavaks vaid armastus - "Manoni" liikumapanev jõud.

Ammende villa Pärnus on korraldanud ekstra valentinipäeva kontserdi ning Endla teatris etendub tundeküllane draama "Võikõllane üü". Haapsalus laulab südamesse Marju Länik ja rakverelased saavad näha värsket lavastust "Vaata raevus tagasi".

Muide, USAs saadetakse aastas üle miljardi valentinikaardi ehk vaid veidi vähem kui jõulukaarte. On täheldatud, et kui kaarte saadavad enamasti naised, siis mehed kingivad sel päeval lilli ja šokolaadi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing