SEB uus pangakaart on suunatud apteeki tihti külastavatele inimestele

12. veebruar 2008, 11:52

SEB Eesti Ühispank tõi turule uue
pangakaardi, millega saab soodustusi kõikides koostööpartneri Apteek1 apteekides
üle Eesti.

Kuigi SEB teatas, et Apteegis soodustust andev pangakaart on Eestis esmakordne, ütles Hansapank, et SEB uus toode pole kindlasti ainus apteegis soodustusi pakkuv pangakaart.

"Hansapanga Seeniorkaardiga saab 5-protsendilistlist soodustust kõikides Apotheka apteekides, üle Eesti kuulub sellesse ketti 178 apteeki. Seeniorkaart on olnud turul alates märtsist 2006 ehk peagi 2 aastat ning sama kaua on kestnud ka Hansapanga koostöö Apothekaga," selgitas Hansapanga pressiesindaja Kristi Künnapas.

Apteek1 märgiga pangakaardiga saab soodushinnaga ravimeid kõikidest Apteek1 apteekidest, mida on Eestis kokku 185. "SEB ja Apteek1 pangakaardile laienevad kõik Apteek1 kliendikaardi soodustused, kuid lisaks saab seda kasutada ka igapäevase maksevahendina poodides, samuti saab sellega võtta raha sularahaautomaatidest. Pangakaart on eriti sobiv inimestele, kes külastavad apteeki keskmisest enam," kommenteeris Riho Unt, kes on SEB Eesti Ühispanga jaepanganduse juht ning juhatuse liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. February 2008, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing