Viimsisse kerkib RMK Looduskeskus

Mariliis Pinn 13. veebruar 2008, 11:32

Viimsi vald ja Riigi Metsamajandamise
Keskus teevad koostööd, et rajada Tammneeme metsamassiivi äärde RMK
Looduskeskuse õppehoone.

Hoone on mõeldud Tallinna ja Viimsi õpilastele loodusainete väliõppe baasina. Siit saavad alguse loodusrajad ja suusarajad, mis kulgevad Viimsi valla poolt äsja loodud maastikukaitsealal. Hoonesse tulevad ka ruumid Tammneeme külakeskuse tarbeks ning jalgrataste ja suusalaenutus.

Hoone projekti koostab arhitektuuri- ja inseneribüroo Sirkel Mall, arhitekt Erkki Tikku sõnul projekteeritud hoone ühendab omapärase reljeefi väljakujunenud kogunemisalaga, tuues loodushuvilised otse puude vahele - seda ka vertikaalses mõõtmes, teatas arhitekt.

Viimsi abivallavanema Haldo Oravase sõnul on arhitektuurne lahendus loodusesse sobituv kuid samas isikupärane ja ekspressiivne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2008, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing