Politsei küttis sadamas roolijoodikuid

14. veebruar 2008, 17:18

Täna korraldas Põhja politseiprefektuur
koos piirivalvega Tallinna Reisisadama D-terminalis politseioperatsiooni "Kõik
puhuvad", mille käigus kontrolliti 141 sõidu- ja veoautot.

Kella 10.00-11.30 kontrolliti maabuvatelt laevadelt maha sõitvaid sõidukeid, ühtekokku 141 sõidu- ja veoautot, teatas prefektuur. Tabati kaks joobes juhti ning veel kahel esinesid alkoholi tarvitamise tunnused. Neljal autojuhil tuvastati väiksemad alkoholi nähud ning neid paluti enne edasi sõitmist mõned minutid oodata ja end värskendada.

"Pikk laevasõit võib olla autojuhtidele väsitav, samas satuvad juhid laevalt maha sõites kohe kesklinna tihedasse ja närvilisse liiklusse. Mõni autojuht aga unustab pika reisi jooksul, millega ta laevale tuli," ütles Põhja politseiprefektuuri korrakaitseosakonna preventsioonitalituse vanemkonstaabel Tõnis Naarits.

Ühisoperatsioonil osales 13 politseinikku ja 3 piirivalvurit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2008, 17:17
Otsi:

Ava täpsem otsing