ÄP fototoimetus • 18. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ehituses kängumine

Eelmise aasta neljandas kvartalis väljastati ehitusload 1122 objektile, kuid 2006. aastal said loa 3101 objekti, selgus statistikaameti andmebaasist. Kasutusloa said eelmise aasta neljandas kvartalis 2255 eluruumi. 2006. aastal väljastati aga kasutusluba 1695 eluruumile.

"Jah, vastab tõele küll, ehituslubade arv on vähenenud. Kuid kasutuslubade arv mitte, samas seda, millal neid objekte ehitama on hakatud, kas kolm aastat tagasi ning millal need ükskord kasutusse saavad, seda ei tea," märkis statistikaameti ehitus- ja kasutuslubade statistika konsultant Merike Sinisaar.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt