Vene pangad paluvad valitsuselt rahaabi

Mariliis Pinn 19. veebruar 2008, 07:57

Venemaa pankade assotsiatsiooni liikmed
pöördusid peaminister Viktor Zubkovi poole, et saada abi finantskriisi
ületamiseks.

Kuigi finantskriisi kui sellist Venemaal veel ei täheldata, on see ometigi saanud juba ametliku staatuse, kirjutas Ärielu. Viisteist Venemaa pankade ühenduse esindajat pöördusid veebruari algul abipalvega peaminister Viktor Zubkovi poole. Abi palusid pankade esindajad just finantskriisi ületamiseks.

Arutati valitsuse tegevust 2007. aasta likviidsuskriisi võimaliku kordumise puhul. Riigi poolelt assisteerisid peaministrit rahandusminister Aleksei Kudrin ja keskpanga juht Sergei Ignatjev, lisaks hulk ministeeriumide ja valitsusasutuste esindajaid. Pangavägesid juhtis kunagine valitsuse liige Sberbanki juht German Gref.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2008, 08:12
Otsi:

Ava täpsem otsing