Lähi-Euroopa magusaim elu Berliinis

Villy Paimets 21. veebruar 2008, 00:00

Eesti Konjunktuuriinstituut jälgib regulaarselt toidukorvi maksumust Euroopa pealinnades. Detsembrikuist toidukorvi pealinnade keskmiste netopalkadega võrreldes selgub, et keskmine vilniuslane saab oma sissetulekute eest enesele lubada pea kaks korda vähem kui keskmine tallinlane, tema omakorda kolm korda vähem kui berliinlane.

Samas on kaupu, mida keskmine tallinlane saab vähem kui riialane või vilniuslane, näiteks värske veisefilee ja kohalik kurk olid detsembris meile kallimad kui mujal. Samas, porgandit ja kapsast saab meie inimene jälle rohkem kui teised! Peaaegu sama palju kui berliinlane!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing