Villy Paimets • 20. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lähi-Euroopa magusaim elu Berliinis

Eesti Konjunktuuriinstituut jälgib regulaarselt toidukorvi maksumust Euroopa pealinnades. Detsembrikuist toidukorvi pealinnade keskmiste netopalkadega võrreldes selgub, et keskmine vilniuslane saab oma sissetulekute eest enesele lubada pea kaks korda vähem kui keskmine tallinlane, tema omakorda kolm korda vähem kui berliinlane.

Samas on kaupu, mida keskmine tallinlane saab vähem kui riialane või vilniuslane, näiteks värske veisefilee ja kohalik kurk olid detsembris meile kallimad kui mujal. Samas, porgandit ja kapsast saab meie inimene jälle rohkem kui teised! Peaaegu sama palju kui berliinlane!

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt