Lähi-Euroopa magusaim elu Berliinis

Villy Paimets 21. veebruar 2008, 00:00

Eesti Konjunktuuriinstituut jälgib regulaarselt toidukorvi maksumust Euroopa pealinnades. Detsembrikuist toidukorvi pealinnade keskmiste netopalkadega võrreldes selgub, et keskmine vilniuslane saab oma sissetulekute eest enesele lubada pea kaks korda vähem kui keskmine tallinlane, tema omakorda kolm korda vähem kui berliinlane.

Samas on kaupu, mida keskmine tallinlane saab vähem kui riialane või vilniuslane, näiteks värske veisefilee ja kohalik kurk olid detsembris meile kallimad kui mujal. Samas, porgandit ja kapsast saab meie inimene jälle rohkem kui teised! Peaaegu sama palju kui berliinlane!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing