Padar: asjad ei jää tegemata

Agnes Ojala 21. veebruar 2008, 15:22

Rahandusminister Ivari Padar rääkis täna
valitsuse pressikonverentsil, et kuigi riik peab püksirihma koomale tõmbama, ei
jää investeeringud sellest veel soiku.

„Jah, kulutused vajavad läbivaatamist ja nendele tuleb piirid panna,“ rääkis Padar vajadusest riigisektori kulusid kärpida.

Tema sõnul pannakse uut riigieelarve strateegiat aastateks 2009-2012 kokku alles mais ja praegu on veel vara rääkida, milliseid kulutusi tehakse. „Siis saab paika, mida on võimalik ja mida mitte. Aga ega asjad ei jää tegemata, lihtsalt on teatud ajagraafik ja järjekord, kuidas neid üllaid asju saab korda ajada,“ selgitas minister.

Padari arvates ei ole muude asjadega erilist kiiret, erandina aga tõi ta välja teedeehituse. „On üks valdkond, kus tuleb kiirustada. See on teedeehitus. Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium peab tegema otsused ruttu, et struktuurifondide vahendeid ära saaks kasutada. Olen öelnud ministrile, et kui otsuseid ei tule, võime jääda rahast ilma,“ märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 15:22
Otsi:

Ava täpsem otsing