Katre Pilvinski • 21. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Seppikud tõstavad Lasnamäe turu rentnikud tänavale

Rentija, osaühing Hexanor Haldus väidab, et Lasnamäe turg ei ole ennast juba pikka aega ära tasunud, teatas üleeilne Kanal 2 uudistesaade "Reporter". Maruvihased kauplejad aga kinnitavad, et rahvas käis just nende turul. Tähtajalised lepingud kaupmeestega on üles öeldud ja mõnda ähvardab tänavale tõstmine.

Kaupmehed on lubanud Seppikute firma kohtusse kaevata.

"Üürilepingud on lõpetatud poolte kokkuleppel ja seaduses ettenähtud korras, seega oleme seisukohal, et puudub vajadus ja alus kohtu teed ette võtta," kommenteeris Hexanor Halduse haldusjuht Aleksander Mazko. "Lisaks märgin, et kedagi ei ole tänavale tõstetud."

Mazko ütles, et seoses kaubanduspindade trendide muutumisega otsustati kaubanduskeskus Lasnamäe Laine ümber kujundada.

"Seoses kaubanduspindade trendide muutumisega, kus müügilettidega turg on muutumas külastajate seas vähem atraktiivseks, otsustasime kujundada ümber kaubanduskeskuse Lasnamäe Laine kontseptsiooni," rääkis Mazko.

Seppikud plaanivad turu asemele ehitada ärikeskuse.

"Tegemist ei ole hetkel üksnes turuhoonega, vaid sealhulgas juba olemasoleva teenindushoonega, kus paljud meie üürnikud jätkavad oma igapäevast tööd. Hoone tulevik näeb ette uut teeninduskeskust Lasnamäe piirkonnas," rääkis haldusjuht.

"Me ei plaani ehitada uut hoonet, vaid rekonstrueerida olemasolevat hoonet seestpoolt," lisas ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt