Statoil investeerib uutesse tankuritesse

ÄP 22. veebruar 2008, 00:00

AS Eesti Statoil asendab kahe aasta jooksul 27 teenindusjaamas kokku 78 tankurit, investeerides uuendustesse üle 20 miljoni krooni. Uue tehnoloogiaga tankurid tagavad klientidele kiirema tankimise ja tangitava kütuse koguse veatu täpsuse.

Käesoleval aastal paigaldatakse 17 teenindusjaama kokku 50 uut tankurit. Uuendustega jätkatakse 2009. aastal, mil on plaanis asendada veel 28 tankurit 10 teenindusjaamas. Muudatuste käigus luuakse juurde ka varikatuse all olevaid tankimiskohti diislikütuse tankijatele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing