Uus Maa müüb lukskortereid Tais

Mariliis Pinn 22. veebruar 2008, 08:10

Uue Maa kinnisvarabüroo alustas
eksklusiivsete korterite müüki imekauni looduse poolest tuntud Phuketi saarel
Tai Kuningriigis.

Koostööd tehakse maailmakuulsa Mövenpicki ketti kuuluva 5-tärni-hotellikompleksiga Mövenpick Residence Karon Beach Phuket, kirjutas SL Õhtuleht.

«Korteriomanikele ja nende külalistele laienevad Mövenpicki hotellikompleksi ala luksuslikud lisahüved: basseinid, spordiklubid, ööpäevaringne toateenindus,» lausus Uue Maa kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff. «Omanikul on lihtne ka korterit välja üürida ajaks, kui ta seda ise ei kasuta – ka selle eest kannab hoolt Mövenpick Residence, kes pakub kolm esimest aastat garanteeritud tootlust 6% korteri ostuhinna suhtes,» lisas Mika Sucksdorff.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 08:36
Otsi:

Ava täpsem otsing