Uus kasiinofirma Best4U alustab Järveotsa keskusest

22. veebruar 2008, 07:12

Tallinna Järveotsa kaubanduskeskuses juba tegutseva
Grand Prix' kasiino kõrval soovib seal oma esimese kasiino avada ka osaühing
Best4U.

Täna vaatab Tallinna linnavalitsuse juurde moodustatud nn kasiinotöörühm läbi Järveotsa kaubanduskeskuse omaniku Farlow Investi ning Best4U taotluse avada endises ehitusmaterjalide kaupluses kasiino, kirjutas Äripäev.

Töörühma esimehe, Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul peab linnavalitsuse poliitika kohaselt kasiinode üldarv hakkama aga vähenema. Praegu on Tallinnas 90 mängukohta. "Uute kohtade avamisetaotlustesse suhtume eriti tähelepanelikult," selgitas ta.

Osaühing Best4U sai eelmise aasta suvel rahandusministeeriumilt õnnemängude, kihlvedude ja totalisaatorite tegevusloa.

Best4U juhatuse liikme ning ühe osaniku Vladislav Kaširski sõnul on tegemist uue firmaga ning neile on see esimene kasiino. Tulevase kasiinoketi nimele on patendiametist kinnitus saamata, mistõttu ei soovinud ta seda veel avalikustada.

Firma Venemaa-poolsel osanikul on 15aastane kogemus kasiinoäris, neil on Venemaal väike kasiinokett, rääkis Kaširski.

"Kasiinovastast meeleolu on tunda. Raske on öelda, kuidas läheb," ütles Kaširski linnavalitsuse võimaliku otsuse kohta.

Haabersti linnaosa vanem Viktor Vassiljev ütles, et linnaosavalitsus ning elanikud on kasiino vastu. "Mulle ei istu Eestis leviv kasiinokultuur. Naised õhtutualettides ning mehed frakkides, nii nagu on Bondi filmis - see on kasiinokultuur. Mitte sellised mänguurkad, nagu meil on," sõnas ta.

Tuntud kasiinovastane Max Kaur ei teadnud kasiinofirmast Best4U midagi, kuid tema sõnul oleks omavalitsusel võimalik uue kasiino avamist takistada, kui seda vaid tahetakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 07:12
Otsi:

Ava täpsem otsing