ÄP fototoimetus • 24. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Äripindadele jagub nõudlust

Industriaalvara OÜ juhataja Mart Mägi ütles aripaev.ee-le, et ettevõte peab möödunud aastat heaks ja nõudlus äripindade järele on jätkuvalt olemas.

"Nõudlust äripindade järele on ja ehitusturg on ka muutunud nn tellijakeskseks. Eelmisel aastal startisime uute projektidega, ära ei müünud, pigem otsisime objekte juurde," rääkis Mägi, kelle sõnul hoonete valmimist veel sel aastal oodata ei ole, küll aga järgmisel.

Juhataja sõnul tegeleb Industriaalvara OÜ pikemaajaliste üüriprojektide arendamisega konkreetsetele üürnikele. Erakinnisvara arenduse-müümisega ei tegele nad üldse.

Statistikaameti andmetel sooritati eelmisel aastal 50 000 kinnisvara ja hoonestusõiguse ostu-müügitehingut koguväärtusega 58,5 miljardit krooni, mis tähendab langemist kolme aasta tagusele tasandile. Eelmisel aastal jäi kinnisvara ja hoonestusõiguse ostu-müügitehingute koguarv ning tehingute koguväärtus viiendiku võrra alla 2006. aastale.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt