Äripindadele jagub nõudlust

ÄP 25. veebruar 2008, 00:00

Industriaalvara OÜ juhataja Mart Mägi ütles aripaev.ee-le, et ettevõte peab möödunud aastat heaks ja nõudlus äripindade järele on jätkuvalt olemas.

"Nõudlust äripindade järele on ja ehitusturg on ka muutunud nn tellijakeskseks. Eelmisel aastal startisime uute projektidega, ära ei müünud, pigem otsisime objekte juurde," rääkis Mägi, kelle sõnul hoonete valmimist veel sel aastal oodata ei ole, küll aga järgmisel.

Juhataja sõnul tegeleb Industriaalvara OÜ pikemaajaliste üüriprojektide arendamisega konkreetsetele üürnikele. Erakinnisvara arenduse-müümisega ei tegele nad üldse.

Statistikaameti andmetel sooritati eelmisel aastal 50 000 kinnisvara ja hoonestusõiguse ostu-müügitehingut koguväärtusega 58,5 miljardit krooni, mis tähendab langemist kolme aasta tagusele tasandile. Eelmisel aastal jäi kinnisvara ja hoonestusõiguse ostu-müügitehingute koguarv ning tehingute koguväärtus viiendiku võrra alla 2006. aastale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing