Kurjategijad üritasid jälle varastada sularahaautomaati

25. veebruar 2008, 19:09

Täna öösel kella kolme paiku sai politsei
teate, et kurjategijad üritasid varastada, ilmselt akna kaudu sisenedes, Rõngu
alevikus asuvast kauplusest SEB Eesti Ühispanga sularahaautomaati, kirjutas
Postimees.

«Politsei üritab leida võimalikku seost Rõuge sularahaautomaadi vargusega. Hetkel kahtlusaluseid ei ole,» kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Marge Kohtla, kelle sõnul on kurjategijad siiani tabamata. Vähem kui kahe nädala eest varastasid kurjategijad Hansapanga sularahaautomaadi Võrumaalt Rõuge alevikust.

Ühe naisterahva sõnul oli lõhutud poe aken, tugevalt oli lõhutud ka seina sularahaaparaadi juures ning ka seade ise oli tõsiselt muljutud. Töötaja on veendunud, et varastel oli kindel plaan just automaat kaasa viia, sest poelettidelt ei olnud midagi võetud ning ka kassas olnud raha oli alles.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2008, 18:58
Otsi:

Ava täpsem otsing